Zdroj: http://airsoftkemp.cz/index.php?a=aktuality/letni-airsoft-atc-camp-predstavujeme-realizacni-tym  •  Vydáno: 15.1.2021 17:44  •  Autor: major

LETNÍ AIRSOFT ATC CAMP - Představujeme realizační tým ....

LETNÍ AIRSOFT ATC CAMP - Představujeme realizační tým ....Po krátké odmlce se znovu již v novém roce připomínáme. Než dojde na naší novou letní ATC základu, představujeme v krátkém videu jádro realizačního týmu připravujícího celou akci. Pracujeme také na informačním letáku k ATC kempu 2021, kde naleznete již aktuální informace o letošním ročníku vč. cenových podmínek. Rádi bychom letos rozšířili naše řady o další účastníky a tak jsme v letošním roce připravili cenové bonusy pro případy, kdy pojede společně třeba táta se synem, bráchové či jiná skupina kamarádů. Leták bychom rádi představili na konci ledna 2021. Tak se seznamte s realizačním týmem, který se na Vás všechny již nyní těší.

Po krátké odmlce se znovu již v novém roce připomínáme. Než dojde na naší novou letní ATC základu, představujeme v krátkém videu jádro realizačního týmu připravujícího celou akci. 

Pracujeme také na informačním letáku k ATC kempu 2021, kde naleznete již aktuální informace o letošním ročníku vč. cenových podmínek. Rádi bychom letos rozšířili naše řady o další účastníky a tak jsme v letošním roce připravili cenové bonusy pro případy, kdy pojede společně třeba táta se synem, bráchové či jiná skupina kamarádů. Leták bychom rádi představili na konci ledna 2021.

Tak se seznamte s realizačním týmem, který se na Vás všechny již nyní těší.