Zdroj: http://airsoftkemp.cz/index.php?a=aktuality/airsoft-atc-kemp-2022-pred-odjezdem  •  Vydáno: 19.6.2023 16:03  •  Autor: major

AIRSOFT ATC KEMP 2023 - PŘED ODJEZDEM

AIRSOFT ATC KEMP 2023 - PŘED ODJEZDEM

Letošní AIRSOFT ATC KEMP je tady. Povolávám Vás tímto na budovatelskou misi ATC AIRSOFT KEMP 2023.

V pátek s sejdeme na novém místě v bývalém vojenském prostoru Milovice. Již nyní se těšíme na nové společné zážitky a společně strávený pracovní týden. Zbývají již pouze nutné informace před odjezdem...

Kamarádi, branci

Povolávám Vás tímto na budovatelskou misi ATC AIRSOFT KEMP 2023.

NEREGISTROVANÍ ÚČASTNÍCI ...

Kdo se ještě nepřihlásil a neregistroval ať mi zavolá a domluvíme se. Přijet můžete jak na celý týden tak i na několik dní  přímo na místo a formality vč. placení vyřídíme na místě. Informace k letošním cenám naleznete zde : http://airsoftkemp.cz/index.php?p=propozice.

KEMP 2023 ...

Jak jsem již v minulosti informoval, hlavní náplní letošního kempu je dobudování nové ATC základny na novém  místě. Je třeba dobudovat kuchyň, připravit prostor pro umístění ubytovacích a logistických stanů, postavit příjezdovou bránu, Hlídkové věže a mnoho dalšího. Jak vidno, práce bude víc jak dost a i z tohoto důvodu s sebou nebereme zbrojárku se zbraněmi a dalším herním vybavením. Je tedy na každém z Vás, co si z vybavení vemete.

LOGISTICKÉ ZAJIŠTĚNÍ ...

Celá akce je logisticky zajištěna ve standardu, na který jsme již zvyklí. 2x mobilní WC, tekoucí voda, sprcha, plná penze, pitný režim nabíjení mobilů a baterií, osvětlení atd. Spaní je zajištěno ve velkém vojenském stanu na polních lůžkách. K dispozici je už jen pár volných lůžek, takže pro ty z Vás co přijedou bez registrace nebo na nekolik dní doporučuji si pro jistotu vzít vlastní lehátko nebo karimatku. V kuchyni se o nás budou starat již tradičně Martin s Radkem. Je zajištěno chlazené točené pivko a malinovka za úplatu.

Co S SEBOU ...

Je tedy jasné, že s sebou si vemte především dostatek energie, chuť k práci a dobrou náladu. Co dalšího si vzít s sebou naleznete na odkazu níže. Rozhodnutí co za herní výzbroj a výstroj si vemete s sebou je na každém iz Vás.

Info co s sebou zdehttp://airsoftkemp.cz/index.php?p=vybaveni

JAK SE DOSTAT NA ZÁKLADNU ...

Na odkazu níže naleznete mapku s trasou na letošní kemp. Mapka Vás dovede až k bráně ( na cestu do lesa). Kdo nezná cestu na pozemek, u brány prosím volejte. Pošleme spojku, která Vás navede až na základnu, která je cca 500m od hlavní silnice v lese po  lesní cestě.

Info k doprave na místo zde : http://airsoftkemp.cz/index.php?p=doprava

 

Samozřejmně mne můžete telefonicky kontaktovat s dotazy na vybavení, cestu a další skutečnosti, které si potřebujete upřesnit. Rád Vám na ně poskytnu odpovědi na telefonu 606658030.

Již nyní se těším na společnou akci.

S pozdravem

velitel základny