Zdroj: http://airsoftkemp.cz/index.php?a=aktuality/letni-airsoft-atc-camp-2023-start-registrace  •  Vydáno: 14.2.2023 7:28  •  Autor: major

LETNÍ AIRSOFT ATC CAMP 2023 - START REGISTRACE

LETNÍ AIRSOFT ATC CAMP 2023 -  START REGISTRACE

Přátelé je to tady. Otevíráme veřejnou registraci na AIRSOFT ATC KEMP 2023. V letošním roce bude již tradiční kemp ve specifickém formátu, který odráží situaci s budováním naší nové základny v Milovicích.

Specifikum letošního kempu bude především v jeho náplni, která bude spočívat především v činostech spojených s dobudováním zázemí a vybavení základny, tedy více práce méně zábavy. Cílem kempu je dokončit stavbu přístřešku kuchyně, obvodových částí základny, překážek v lese na hraní her a spoustu dalšího tak, abychom měli vše připravené na sezónu 2024.

Cena kempu odráží s ohledem na program kempu pouze náklady spojené s nezbytně nutným zázemím na celý týden. V ceně je tedy zohledněna pouze celodenní strava, pronájem WC, zajištění pitné vody, likvidace odpadů, pronájem stanů atd.

Přátelé je to tady. Otevíráme veřejnou registraci na AIRSOFT ATC KEMP 2023. V letošním roce bude již tradiční kemp ve specifickém formátu, který odráží situaci s budováním naší nové základny v Milovicích.

Specifikum letošního kempu bude především v jeho náplni, která bude spočívat především v činostech spojených s dobudováním zázemí a vybavení základny, tedy více práce méně zábavy. Cílem kempu je dokončit stavbu přístřešku kuchyně, obvodových částí základny, překážek v lese na hraní her a spoustu dalšího tak, abychom měli vše připravené na sezónu 2024.

Cena kempu odráží s ohledem na program kempu pouze náklady spojené s nezbytně nutným zázemím na celý týden. V ceně je tedy zohledněna pouze celodenní strava, pronájem WC, zajištění pitné vody, likvidace odpadů, pronájem stanů atd. I tak vychází cena na osobu na nějakých 2500-3000 Kč. S ohledem na skutečnost, že se jedná o budování klubové základny, rozhodli jsme se cenu upravit na 2000 Kč/osobu/týden s tím, že rozdíl v nákladech ve výši 500-1000 Kč bude členům ATC  dotovat klub výměnou za pracovní nasazení.


 

ZÁVAZNÁ REGISTRACE ZDE : http://airsoftkemp.cz/index.php?p=registrace-2020

V přihlášce - ON-LINE formuláři je možné se zaregistrovat jak na celý týden tak i jen na několik dnů. V případě denních pobytů prosím do poznámky uveďte konkrétní termín pobytu.

Po vyplnění a odeslání ON-LINE přihlášky obdržíte v průběhu 1-3 dnů na registrační email vyplněnou a potvrzenou přihlášku s platebními údaji a částkou k úhradě splatnou do 14 dnů. Součástí přihlášky je "Poučení hráče o bezpečnosti","Prohlášení o bezinfekčnosti","Prohlášení o zpracování osobních údajů".


 

Stav Vaší přihlášky ,můžete sledovat zde v sekci "ÚČASTNÍCI". Naleznete zde informaci o stavu přihlášky, úhrady a počtu účastníků. Pořadatel si vyhrazuje právo nepřijmout přihlášku či vyřadit účastníka bez udání důvodu.

 

Důležité odkazy 

PROPOZICE VOLNOČASOVÉ AKCE   -  CO SEBOU


 

Další informace naleznete v jednotlivých sekcí v levém MENU stránek.

V případě, že budete mít jakýkoliv problém při vyplňování ON-LINE přihlášky, dotaz či potřebu doplnění jakýchkoliv informací , kontaktujte mne na info@airsoftkemp.cz nebo zavolejte na +420 606 65 80 30.

Těšíme se na Vás

Radek

Velitel kempu